Total de visualitzacions de pàgina:

12.6.22

El catxondo dels slogans del DIA

Fa un temps que els supermercats Dia han canviat d’imatge; botigues renovades, personal renovat i una gran quantitat de productes que han canviat els seus envoltoris. I aquí és on apareix el catxondo que ha creat els nous slogans per la nova imatge dels seus productes de marca blanca. 

I així trobem missatges com ara “Selección del DIA” pels embotits o “Selección munDIAl” pels productes internacionals com ara certes classes de formatge on també hi ha el de DIAmantes de queso. Fins aquí tot bastant normal. Amb els embotits trobem “Tu charcuteria cotiDIAna”, i els gelats s’acompanyen amb el següent missatge: “Placer inmeDIAto”, on ja es juga amb les paraules. 

Lo bo bé ara: tots els productes làctics es venen dins de la līnia “DIA láctea”, ingenyós joc de paraules amb la nostra galàxia. Està bé, té la seva gràcia. Després tenim “El héroe del DIA” pels productes de neteja, ben buscat perquè sovint t’has de sentir un heroi per posar-te a netejar. El catxondo és el nom d’aquesta línia de productes: “Super Paco”. Ja m’imagino l’anunci a la tele: “Ni Batman, ni Spider-man, ni ningún otro, el héroe del dia és Súper Paco” 🤣


Però la palma d’or se l’emporta el paper de vàter, ara batejat com La Llama. “Con la Llama cada DIA sin drama”. És a dir, que si tens la Llama podràs anar a cagar tranquil·lament perquè el simpàtic animalet et salvarà del compromís i podràs anar ben net. Xapeau! 🤣🤣. Confeso que el dia que ho vaig llegir em vaig pixar de riure al mateix supermercat. 



Així doncs qui va idear aquests slogans ja ha fet la seva feina, que és que t’hi fixis i que se’n parli, a més de vendre. I per una vegada, la primera que captés el missatge, pagues amb un somriure. Apa, a comprar i que no us falti la Llama ni el sentit de l’humor 🤣🤣. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada