Total de visualitzacions de pàgina:

11.8.11

DIMECRES 10: UNA ALTRA NIT DE FOLLON A LLORET

Encara no ens hem refet de la indignació pels successos de fa pocs dies que ja hi tornem a ser, una altra nit amb merder a Lloret, i aquesta vegada n’he vist alguna cosa, no tot, deu me’n guardi!

Pel que he captat, (i tot això ho poso en quarantena perquè m’ho han explicat i jo no he vist res, però es el que es comenta) sembla que tot ha començat en una discoteca de la riera on actuava un DJ molt famós. Diuen que els aldarulls s’han iniciat allà i s’han estès al carrer.

Ara, el que jo he vist. Estava treballant, i uns clients han dit que no marxaven perquè hi havia molt de merder al carrer, eren els últims que quedaven a la sala. (3’40h.) Com ja no hi havia ningú i faltava poc per plegar, he posat el pilot automàtic amb la música i he anat a mirar que passava. Al sortir he vist molta gent al carrer. He intentat baixar fins a la riera i he vist els locals del voltant tancats (Texas, Rockefeller’s, Beach) i molta, molta gent al carrer. Al arribar a la riera l’he trobada plena de mossos que bloquejaven el pas i podia sentir de tant en tant els trets de les pilotes de goma. M’he acostat a un mosso i li he preguntat que havia de fer per anar a casa perquè havia de creuar la riera i, paraules textuals: “ si viu a l’altre costat desviïs tot el que pugui però no passi per aquí”. Tampoc deixaven passar. Veig vidres trencats al terra. He tornat a la feina, he recollit les coses i m’he esperat allà una hora més o menys. A les 4’55h. he marxat cap a casa i el carrer seguia ple de gent. Se sentien sirenes i algun tret més. He fet cas al policia i he anat per la Avinguda Vila de Blanes. Els mossos tenien bloquejada la entrada a Just Marlès com es veu a la foto, i circulaven pocs cotxes a aquella hora i molts taxis. A la terminal hi havia mossos que impedien el pas caminant en direcció a la riera i desviaven a tothom cap als carrers del voltant. A la terminal n’he comptat fins a sis de mossos, encara que a la foto no es veuen tots. Tampoc era qüestió d’anar allà davant a fer la foto. S’ha sentit un altre tret. Cap a casa que aquí no se m’hi ha perdut res més. Haig de dir que a la part menys conflictiva del merder (que és la que jo he vist), el dispositiu policial ha estat impecable i no he vist cap mosso maltractant ningú. Fotent algun crit a algun capcigrany que volia passar tant si com no, si, però repartir llenya no he vist pas que ho facin. Mentre escric això sento una altra  sirena. De tot això, dedueixo que avui el merder ha sigut pitjor que el de l’altra nit. En sentirem a parlar, sens dubte, i evidentment demà tornarem a ser capçalera de noticies i diaris. Quina puta merda!  


Soc conscient de què no faig cap favor a la nostra Vila publicant això, però s’ha d’acabar, ja n’hi ha prou! N’estem fins als collons!!, així de clar. Ho sento, però que els qui han de posar-hi  remei que li posin. No es pot aguantar més aquesta situació. Se que és molt complicat, però, Romà, en nom de molts lloretencs et demano solucions. I també demano a la oposició que en aquest cas vagin de la mà del govern i els ajudin, pel bé de tots.

     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada