Total de visualitzacions de pàgina:

12.8.11

Orobitg: "El que no faci les coses com les ha de fer, si ha de tancar que tanqui i, si no, que marxi d’aquest poble”


L'Ajuntament està disposat a actuar amb mà ferma per acabar amb el turisme que ve a Lloret només en busca de festa. Ho va dir ahir l'alcalde, Romà Codina, i avui ho ha reiterat el regidor de Turisme, Jordi Orobig. Han fet aquestes declaracions arran dels incidents produïts per un grup de més de 400 turistes que la matinada de dilluns es van encarar a la policia.

El regidor creu que l'Ajuntament ha de ser prudent, però assegura que un cop arribats a la situació actual s'hauran de prendre mesures "valentes" i "arriscades" perquè cal posar fre a aquest tipus de turisme. Segons Orobitg, és un perfil de visitant que econòmicament beneficia a pocs, mentre que “ens perjudica a tots”.

El responsable de turisme recorda que hi ha empresaris que sí que han fet les coses bé, amb inversions importants per adequar els seus establiments, i no pot ser que per culpa dels altres tota aquesta feina no serveixi de res. Per això, és contundent. “El que no podem fer és que tot aquest esforç se’n vagi en orris per la pràctica d’un model que només beneficia a tres. El tema és trobar les eines legals adequades per mirar de retallar aquesta situació i el que no faci les coses com les ha de fer, si ha de tancar que tanqui i, si no, que marxi d’aquest poble, així de clar”, ha dit sense embuts.

Orobitg assegura que l'equip de govern ja ha començat a treballar per modificar les ordenances municipals i, sobretot, en trobar la manera per poder-les aplicar amb rigor. Sobre l'horari de tancament de les discoteques, el regidor considera que no es pot allargar més per empalmar-lo amb el de les cafeteries, perquè això potenciaria un estat de festa dels turistes continuat i no és el model que vol Lloret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada