Total de visualitzacions de pàgina:

3.2.09

ESPORT: SUPER BOWL XLIII, IMPRESSIONANT TOUCHDOWN DE HARRISON I MEMORABLE FINAL DE PARTIT

La Super Bowl XLIII ens ha deixat dos moments memorables en una de les millors finals disputades en els darrers anys entre els Arizona Cardinals i els Pittsburgh Steelers. La primera de les dues perles del partit va tenir lloc quan quedaven divuit segons per arribar a la fi del segon quart. Els Cardinals tenen possessió a una yarda de la end zone, si aconsegueixen anotar es posen per davant al marcador. El seu quarterback, Kurt Warner llença una passada a la zona que James Harrison intercepta a menys d’un metre de la línea i corre bordejant la línea de banda cap a camp contrari sortejant tots els rivals que li surten al pas. Quan li queda prop d’un metre per arribar a la zona dels Cardinals es bloquejat per dos contraris que tot i el seu esforç no aconsegueixen impedir que Harrison traspassi la línea de zona en possessió de la pilota. El que podia haver estat l’avantatge al marcador pels Cardinals passa a ser un clar 17-7 pels Steelers a la mitja part i el touchdown més llarg de la historia de la Super Bowl: 100 yardes per a Harrison.

Però si aquesta jugada per si sola ja valia la pena, l’últim quart de partit ha estat impressionant tot sencer. Començava amb un clar avantatge de Pittsburgh 20-7, però una espectacular remuntada d’Arizona deixava el marcador en un increïble 20-23 amb dos touchdowns de Larry Fitzgerald i a sols 2,47 minuts per al final. Quan semblava tot perdut pels Steelers, i que els Cardinals aconseguirien la primera Super Bowl de la seva historia, el quarterback Ben Roethlisberger fa una gran passada a Santonio Holmes que fa el touchdown de la victòria que a més li dona el títol de MVP del partit.