Total de visualitzacions de pàgina:

26.2.24


 

AEROSMITH - I DON’T WANT TO MISS A THING


Publicació: 29 de juliol de 1998

Llistes: Regne Unit: #4   EUA: #1 (4 setmanes)


"I Don't Want to Miss a Thing" és una balada de rock de la banda de hard rock nord-americana Aerosmith, que serveix com a cançó principal de la pel·lícula de desastres i ciència-ficció Armageddon del 1998. La pel·lícula té una significació especial per al cantant principal Steven Tyler, ja que la seva filla Liv Tyler la va protagonitzar. A més d’"I Don't Want to Miss a Thing", Aerosmith va contribuir amb tres altres cançons a la pel·lícula: "What Kind of Love Are You On", "Come Together" i "Sweet Emotion". "I Don't Want to Miss a Thing" va estrenar-se a les ones de ràdio el 12 de maig de 1998 i es va llançar formalment a les emissores de ràdio una setmana després.


La cançó va ser escrita per la reconeguda compositora Diane Warren, qui inicialment la va imaginar com una pista per a "Celine Dion o algú semblant". La inspiració de Diane Warren per "I Don't Want to Miss a Thing" va sorgir d'una entrevista amb James Brolin, on ell va mencionar que trobava a faltar la seva dona Barbra Streisand fins i tot mentre dormia. Aquest sentiment va commoure Warren, qui va considerar adequat transmetre'l en una cançó per a Armageddon. Donada la temàtica de la pel·lícula sobre la destrucció imminent, Warren va sentir que aquest tema emocional conjugava bé amb la història.


El videoclip es va rodar a l'Armory de Minneapolis el 1997. Incorpora escenes de la pel·lícula "Armageddon" i inclou una aparició de Liv Tyler en el seu paper com a Grace Stamper. En el vídeo, la banda actua amb una orquestra que els acompanya en un estudi guarnit amb grans banderes de la NASA. Durant la segona tornada, les banderes cauen, revelant que l'estudi és la plataforma de llançament del Transbordador Espacial Freedom de la pel·lícula. A més, els avions de caça F-15 i T-38 volen en formació, afegint-se a l'atmosfera cinematogràfica del vídeo.


La limitada mobilitat de Steven Tyler al videoclip va ser a causa d'una lesió al genoll que va patir. Portant un corset restrictiu, la mobilitat de Tyler va ser significativament limitada durant el rodatge. Per treballar al voltant d'aquesta limitació, el director del vídeo, Francis Lawrence, va utilitzar nombrosos primers plans per centrar-se en les expressions facials de Tyler i compensar la seva dificultat de moviments. 




AEROSMITH - I DON’T WANT TO MISS A THING


Released: July 29, 1998

Charted:  UK: #4  US: #1 (4 weeks)


"I Don't Want to Miss a Thing" is a notable power ballad by American hard rock band Aerosmith, serving as the theme song for the 1998 science fiction disaster film Armageddon. The film holds special significance for lead singer Steven Tyler, as his daughter Liv Tyler starred in it. Alongside "I Don't Want to Miss a Thing," Aerosmith contributed three other songs to the film: "What Kind of Love Are You On," "Come Together," and "Sweet Emotion.""I Don't Want to Miss a Thing" premiered on airwaves on May 12, 1998, and was formally released to radio stations a week later.


The song was penned by renowned songwriter Diane Warren, who initially envisioned it as a track for "Celine Dion or somebody like that." Diane Warren's inspiration for "I Don't Want to Miss a Thing" stemmed from an interview with James Brolin, where he mentioned missing his wife Barbra Streisand even while sleeping. This sentiment struck a chord with Warren, who found it fitting to convey in a song for Armageddon. Given the film's theme of imminent destruction, Warren felt this emotional theme resonated well with the storyline.


The music video for was filmed at the Minneapolis Armory in 1997. It incorporates scenes from the film "Armageddon" and includes a cameo by Liv Tyler in her role as Grace Stamper. In the video, the band performs with an orchestra accompanying them in a studio adorned with large NASA banners. During the second chorus, the banners fall, revealing the studio to be the launchpad of Space Shuttle Freedom from the film. Additionally, F-15 and T-38 fighter jets fly in formation overhead, adding to the cinematic atmosphere of the video.


Steven Tyler's limited movement in the music video for was due to a knee injury he sustained. Wearing a restrictive brace, Tyler's mobility was significantly hindered during the filming. To work around this limitation, the video's director, Francis Lawrence, employed numerous close-up shots to focus on Tyler's facial expressions and compensate for his restricted movement.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada