Total de visualitzacions de pàgina:

9.7.24


EAGLE-EYE CHERRY - SAVE TONIGHT


Estrena: 7 d'octubre de 1997

Llistes: EUA: #5   Regne Unit: #6


"Save Tonight" és una cançó del músic de rock suec Eagle-Eye Cherry, llançada l’octubre de 1997 com a single principal del seu àlbum debut, "Desireless". Va assolir un èxit significatiu a la ràdio, arribant a posicions destacades a diversos països, incloent el número tres a Irlanda, el número cinc als Estats Units, el número sis al Regne Unit i el número dos a Suècia.


"Save Tonight" és una cançó directa però commovedora que toca temes de la nit, les relacions i el pas del temps. El cantant reconeix l’inevitabilitat del canvi i la naturalesa transitòria de la vida. Expressa el desig de gaudir del moment present, valorant la darrera nit passada amb la seva estimada abans de separar-se.


"Save Tonight" té un lloc especial per a Eagle-Eye Cherry, ja que va ser l'última cançó que va escriure per al seu àlbum debut, i va aspirar a que fos duradora. Fins i tot vint anys després, la cançó segueix sent popular a les emissores de ràdio retro i apareix amb freqüència a les llistes de cançons de bandes tribut. Cherry va dubtar inicialment de l’originalitat de la cançó, temorós d’haver copiat involuntàriament el treball d'un altre artista, especialment el riff enganxós de la tornada.


El vídeo musical monocrom per a "Save Tonight" es va rodar al districte de Södermalm d’Estocolm, amb Eagle-Eye Cherry interpretant diversos personatges i perspectives. Cherry es prepara per a una cita, compra roses i vi a una botiga de queviures i es troba amb diversos duplicats de si mateix, incloent-hi un lladre i una persona sense sostre. El vídeo està editat per donar la impressió d'estar fet en una sola presa. 





EAGLE-EYE CHERRY - SAVE TONIGHT


Released: October 7, 1997

Charted:  US: #5  UK: #6 


"Save Tonight" is a song by Swedish rock musician Eagle-Eye Cherry, released on October 1997 as the lead single from his debut album, “Desireless”. It achieved significant radio success, reaching high chart positions in several countries, including number three in Ireland, number five in the United States, number six in the United Kingdom, and number two in Sweden.


"Save Tonight" is a straightforward yet poignant song that touches on themes of the night, relationships, and the passage of time. The singer acknowledges the inevitability of change and the transient nature of life. He expresses a desire to make the most of the present moment, cherishing the final night spent with his loved one before parting ways.


"Save Tonight" holds a special place for Eagle-Eye Cherry, as it was the last song he wrote for his debut album, and he aimed for it to be enduring. Even twenty years later, the song remains popular on throwback radio stations and frequently appears in cover band setlists. Cherry initially doubted the song's originality, fearing he had unintentionally copied another artist's work, particularly the catchy riff in the chorus.


The monochrome music video for "Save Tonight" was shot in Stockholm's Södermalm district, featuring Eagle-Eye Cherry portraying various characters and perspectives. Cherry prepares for a date, buys roses and wine at a deli, and encounters multiple duplicates of himself, including a robber and a homeless person. The video is edited to give the impression of a single continuous take.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada