Total de visualitzacions de pàgina:

23.12.23


 

PET SHOP BOYS - IT DOESN’T OFTEN SNOW AT CHRISTMAS 


Publicació: 14 de desembre de 2009

Llistes: Regne Unit: #40


L'EP "Christmas" dels Pet Shop Boys, llançat per Parlophone, presenta una versió reformulada del seu exclusiu single per al club de fans de 1997 "It Doesn't Often Snow at Christmas" i una nova versió del tema "All Over the World" del seu desè àlbum d'estudi "Yes", amb una producció addicional de Marius de Vries. L'EP també inclou una versió i una remescla de la cançó "My Girl" de Madness. A més, hi ha un medley que combina la cançó dels Pet Shop Boys de 1988 "Domino Dancing" amb la cançó de Coldplay de 2008 "Viva la Vida".


"It Doesn't Often Snow at Christmas" aborda la disparitat entre la imatge idealitzada del Nadal i les experiències més realistes, i a vegades decebedores, que la gent té durant les festes. La lletra captura una sensació de desil·lusió, criticant la comercialització i els aspectes superficials associats amb el Nadal. Des de les baralles familiars al voltant d'un arbre de plàstic, fins a la manca de contingut atractiu a la televisió, la cançó retrata un Nadal que s'allunya de les expectatives festives idealitzades, destacant el contrast entre la percepció i la realitat.


La cançó inclou una tornada que introdueix una perspectiva esperançadora i càlida malgrat les crítiques a la comercialització del Nadal que es fa a les estrofes. Malgrat les decepcions i els desafiaments que es presenten a la lletra, Tennant troba consol i una sensació de calor intern durant les festes, destacant la importància d’estar amb un ésser estimat. Aquest contrast entre la desil·lusió externa i la comoditat interna reforça el missatge que la connexió i les companyies humanes autèntiques són essencials, instigant els oients a prioritzar les relacions significatives sobre els aspectes materialistes del Nadal.



PET SHOP BOYS - IT DOESN’T OFTEN SNOW AT CHRISTMAS 


Released: December 14, 2009

Charted:  UK: #40 


The "Christmas" EP by Pet Shop Boys, released by Parlophone, features a reworked version of their exclusive 1997 fan club single "It Doesn't Often Snow at Christmas" and a new take on the track "All Over the World" from their tenth studio album "Yes”, with additional production by Marius de Vries. The EP also includes a cover of Madness' song "My Girl", along with a remix of it. Additionally, there is a medley that combines Pet Shop Boys' 1988 song "Domino Dancing" with Coldplay's 2008 song "Viva la Vida".


"It Doesn't Often Snow at Christmas" delves into the disparity between the romanticized image of Christmas and the more realistic, sometimes disappointing experiences people have during the holiday season. The lyrics capture a sense of disillusionment, criticizing the commercialization and superficial aspects associated with Christmas. From families bickering around a plastic tree to the lack of appealing content on TV, the song portrays a Christmas that deviates from the idealized, festive expectations, emphasizing the contrast between perception and reality.


The track features a chorus that introduces a hopeful and warm perspective amid the song's criticism of Christmas commercialization. Despite the disappointments and challenges presented in the verses, Tennant finds solace and a sense of inner warmth during the holiday season, emphasizing the importance of being with a loved one. This contrast between external disillusionment and internal comfort reinforces the message that genuine human connection and companionship are essential, urging listeners to prioritize meaningful relationships over the materialistic aspects of Christmas.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada