Total de visualitzacions de pàgina:

14.1.24

 



PAUL McCARTNEY & WINGS - JUNIOR’S FARM


Publicació: 25 d'octubre de 1974

Llistes: Regne Unit: #16   EUA: #3


"Junior's Farm" és una cançó escrita per Paul McCartney, encara que s'acredita a Paul i Linda McCartney, i interpretada per Paul McCartney i Wings. Es va llançar com a senzill independent l'octubre de 1974, sent l'última cançó de Paul McCartney que es va publicar a Apple Records.


Paul McCartney va tenir les primeres idees per a "Junior's Farm" durant una estada a la seva casa de Campbeltown, Escòcia, entre abril i agost de 1970. Malgrat el convulsiu trencament dels Beatles, no va abordar el projecte d'enregistrament fins a quatre anys més tard. La cançó reflecteix el desig de McCartney de fugir de les reunions de negocis serioses i de les formalitats, permetent-li gaudir de l'ambient relaxat d'Escòcia. Va reconèixer que el tema de la cançó, inspirat en "Maggie's Farm" de Bob Dylan, és una fantasia sobre com allunyar-se de la ciutat. McCartney va subratllar que la lletra no té un significat profund i està destinada com una escapada lleugera.


"Junior's Farm" es va enregistrar per Paul McCartney i la seva banda entre el 16 i el 18 de juliol de 1974, durant un període relaxat sense gires de concerts programades aquell any. L'enregistrament va tenir lloc als estudis Soundshop de Nashville, amb Ernie Winfrey com a enginyer. Durant el temps que van passar a Nashville, la banda va estar a la granja de Curly Putman Jr., inspirant el títol de la cançó. Jimmy McCulloch va fer el seu debut amb Wings tocant el solo de guitarra a "Junior's Farm". La cançó fins i tot fa referència an ell amb la frase: "Take me down Jimmy".






PAUL McCARTNEY & WINGS - JUNIOR’S FARM 


Released : October 25, 1974

Charted:  UK: #16   US: #3 


"Junior's Farm" is a song written by Paul McCartney, though credited to Paul and Linda McCartney, and performed by Paul McCartney and Wings. It was released as a non-album single by Apple Records in October 1974, marking the last Paul McCartney song to be released on Apple Records.


Paul McCartney had the initial ideas for "Junior's Farm" during his stay at his cottage in Campbeltown, Scotland, between April and August 1970. Despite the turbulent break-up of the Beatles, he didn't pursue the recording project until four years later. The song reflects McCartney's desire to escape from the serious business meetings and formalities, allowing him to enjoy the relaxed atmosphere of Scotland. He acknowledged that the song's theme, inspired by Bob Dylan's "Maggie's Farm," is a fantasy about getting out of the city. McCartney emphasized that the lyrics don't carry deep meanings and are meant for a light-hearted escape.


 "Junior's Farm" was recorded by Paul McCartney and his band between July 16 and 18, 1974, during a relaxed period for McCartney with no concert tours scheduled that year. The recording took place at Soundshop Studios in Nashville, with Ernie Winfrey as the engineer. During their time in Nashville, the band stayed at the farm of Curly Putman Jr., providing the inspiration for the song's title. Jimmy McCulloch made his Wings debut by playing the guitar solo in "Junior's Farm." The song even includes a mention of him in a line: "Take me down Jimmy".

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada